Успение на Пресветата Владичица наша Богородица и Приснодева Марија

Кон Богородица сега прибегнуваме ние грешни и смирени, и паѓаме во покајание, и од длабочината на душата повикуваме: Владичице помогни ни, поради нашите многубројни прегрешенија не одвраќај ги Твоите раби празни, зашто Ти си единствена надеж која ја имаме.

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *