ВО СПОМЕН НА СВЕТИТЕ РУСКИ ЦАРСКИ МАЧЕНИЦИ

СВЕТИ ЦАРСКИ МАЧЕНИЦИ, МОЛЕТЕ СЕ НА БОГА ЗА НАС!

 

1423406694592

 

1423406719378

 

nikolaj-romanov

 

св. Цар Николај и св. Алексеј

св. царица Александра 2

св. Царица Александра Романова

images (2)

566464353

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *